Vistas de página en total

viernes, 28 de febrero de 2014

Dilluns festa

Avui hem gaudit d'un dia de disbauxa i gresca i per poder descansar bé, el dilluns 3 de març tindrem festa. Bon cap de setmana.

viernes, 21 de febrero de 2014

Carnestoltes

Recordeu que per la disfressa de Carnestoltes heu de venir amb la base tan clara com sigui possible. El calçat ha de ser blanc, poden ser vambes!

jueves, 20 de febrero de 2014

Coreografia Carnestoltes

Estàs a casa i no saps que fer? T'agrada ballar? Vols repassar la coreografia del ball de Carnestoltes? Aquí la tens! Per que tu des de casa puguis reforçar/repassar els aspectes claus de la cançó! Estem segur de que ho faràs genial!


miércoles, 19 de febrero de 2014

RUA DE CARNAVAL

Divendres 28 de febrer per la tarda farem la rua de Carnaval tota l'escola. Ja parlarem de la disfressa i de la seva elaboració. Segur que serà un èxit.

SORTIDA DIJOUS GRAS

Dijous vinent 27 de febrer, dijous gras,  farem una sortida tot el cicle superior a Can Zam. Passarem un bon dia compartint però també hi haurà una part de treball de grup amb les tablets. Més endavant ja us anirem informant.

viernes, 7 de febrero de 2014

Tutoria

La setmana vinent hi ha una sèrie de controls. Recordeu anar repassant cada dia!

Anglès

Per a poder anar practicant els temps verbals "present simple and present continuous" us deixo aquestes pàgines:(busqueu-les a partir del google) www.englishpage.com/verbpage/verbtenseintro.html www.ego4u.com/en/cram-up/grammar/simpre-prepro