Vistas de página en total

viernes, 12 de abril de 2013

Sopar de comiat de 6è.

Divendres 21 de Juny celebrarem la vostra  festa de comiat de l'escola. Entre tots intentarem organitzar-la per tal de poder passar una bona vetllada i guardar-ne un bon record. Ja anirem explicant i preparant més endavant.

Auditori

Dijous 30 de Maig per a la tarda anirem a l' auditori a veure l' obra de teatre d'anglès.

VACUNA

Dijous 30 de Maig vindran a l' escola i administraran la tercera dosi de la vacuna. Ja sou veterans.

Festes PARE COLL

Dimecres 15 i dijous 16 de Maig celebrarem les festes de l'escola. Ja us diré més endavant les diferents activitats que realitzarem.

PROVES DE COMPETÈNCIES BÀSIQUES

Dimecres 8 i dijous 9 de maig passarem les proves de competències bàsiques de la Generalitat. Només cal concentració i atenció a l'hora de fer-les. Espero que la feina feta fins ara doni bon resultat.

jueves, 11 de abril de 2013

SORTIDA 3R TRIMESTRE

Divendres 26 d' abril farem la sortida del 3r trimestre. Anirem amb tren fins a Sants i visitarem l' estació i organització dels trens (AVE...). Després anirem fins a l'estació de França , la visitarem i a continuació anirem al parc de la ciutadella a passar la resta del dia.

martes, 9 de abril de 2013

Revisió bucodental

Dimecres 24 d' abril  vindran a fer la revisió bucodental a l'escola.

SANT JORDI

Dimarts 23 d'abril  celebrarem la diada de Sant Jordi i per al matí anirem a la fira i per la tarda el certamen literari dels Jocs Florals. Molta sort amb les poesies.

Visita de l'autora

Dilluns 22 d' abril vindrà l'autora a visitar-nos i comentar el llibre de lectura de català que heu llegit. Si voleu  portar el llibre us el signarà.

foto orla

Dilluns 15 d' abril vindran a fer la foto per a l'orla. No dubto dels resultats.

3r trimestre

Després  d'unes colònies tan divertides i el descans merescut ,  iniciem el tercer i últim trimestre per a vosaltres aquí a l'escola .Per aquest motiu a més del treball que hem de fer serà especial  en tots els sentits.I al final prepararem la vostra festa de comiat, la vostra graduació.