Vistas de página en total

lunes, 16 de abril de 2012

viernes, 13 de abril de 2012

FESTES PARE COLL

La setmana del 14 al 18 de Maig hi haurà diferents activitats per celebrar el Pare Coll. Ja us informarem més endavant dels horaris i del tipus d' activitats. Hi haurà moments de reflexió i altres de diversió.

JOAN BROSSA A PLÀSTICA

Recordeu  per al 26 d' Abril de portar tot el material necessari per a realitzar la producció de plàstica. Crec que podeu elaborar unes escultures molt originals.

PROVES DE COMPETÈNCIES BÀSIQUES

El 7 i 8 de Maig farem les proves de competències bàsiques del Departament d' Educació. Teniu potencial i prou preparació per aconseguir uns resultats satisfactoris. Només cal que les feu amb atenció i  concentració.Sí que podeu!

CONTROLS

Del 24 al 27 d' abril farem els primers controls d'aquest tercer trimestre. Recordeu de no deixar l'estudi per última hora i així l' èxit estarà assegurat.

AUTOR LLIBRE DE LECTURA

Dimecres 25 d' abril, ens visitarà l' autor del llibre de lectura a les 10 de matí. Prepararem preguntes a l' aula i si porteu el llibre aquell dia li demanarem si ens el pot signar.

SANT JORDI

Per Sant Jordi , pel matí anirem a la fira del carrer Major i per la tarda celebrarem els Jocs Florals. Per tal de preparar els Jocs Florals d'enguany a l'hora de Música assajareu les cançons i a l'hora de català les produccions de les poesies. Molta sort, espero molt de vosaltres!

TRIMESTRE FINAL

Hem encetat el trimestre final després d'unes merescudes vacances de Pasqua. Seguirem treballant amb il.lusió i gaudint de totes les tasques. Ànims per tal de superar-nos.

jueves, 12 de abril de 2012

WebQuest per treballar la poesia

Aquest mes d'abril, a l'àrea de Català, treballarem la poesia. I ho farem amb una WebQuest!!!

WEBQUEST LA POESIA

Esperem que gaudiu de la poesia i de la webquest.