Vistas de página en total

viernes, 13 de enero de 2012

PUNT DE LLIBRE

Aneu pensant també amb el punt de llibre. Enguany també participarem en el concurs. Farem  el punt a finals de gener, intenteu ser originals i creatius. Molta sort !

CONTES D' EN SERGI

Divendres 27 de gener farem a l' hora de català el conte d'en  Sergi  en brut. Recordeu ser creatius i originals. Aneu pensant en el tema i la il.lustració.

2a. dosi de la VACUNA

Dijous 26 de gener vindran a l' escola a administrar la 2a. dosi de la vacuna. Espero i desitjo que hàgiu vist que no us va passar res l' altra vegada i que us comporteu com a homes i dones.

Revisió buco-dental

Dimecres 25 de gener vindran a l' escola a fer la revisió buco-dental. Esperem que ho trobin tot força bé.

Visita a l' exposició de JOAN CAPELLA a l' Auditori

Dimecres 18 de gener visitarem l' exposició de Joan Capella a l' Auditori. Farem una visita guiada , escolteu i observeu bé. Espero que us agradi i que ho relacioneu amb el que hem treballat a l'aula. Després en fareu a plàstica una reproducció del tema que hàgiu escollit : retrat, animals, paisatge, natura morta.

CONFERÈNCIA GAS NATURAL

Dilluns 16 de gener tindrem la conferència del tema relacionat amb medi: "El Gas Natural". Estigueu molt atents i anoteu tot el que creieu interessant per tal després treballar-ho també a català (la tipologia textual d' aquesta unitat és la conferència)