Vistas de página en total

viernes, 9 de diciembre de 2011

Tió de nadal

No sé si aquest any ens cagarà el tió. Com us heu portat? Penso que el tió ho veu tot, tot, i que ja ho veurem...

Tapa de l' àlbum i separadors

La setmana vinent 12 de desembre cal que aneu portant els separadors que després pintarem a la classe.
Després de la cantada de nadales ja començarem a fer la tapa de l' àlbum d' aquest primer trimestre.
Segurament la farem amb aquarel.les o pintura , ja us informaré més endavant. Intenteu que sigui de categoria , ja estem a 6è.

postal de nadal

Com que ja esteu a cicle superior, hem pensat que enguany la postal de nadal la fareu a l' aula d' ordinadors. Molta creativitat i molta sort!

Cantada de Nadales

Ja arriben les festes i per celebrar-ho oferirem als familiars una cantada de nadales. Dimecres i dijous per la tarda al pati de l' escola farem la cantada segons els grups organitzats. Esperem que ho gaudiu i desitjar a tots un MOLT BON NADAL!

viernes, 4 de noviembre de 2011

La Castanyada

Hem celebrat junts la castanyada i ho hem passat molt bé. Hem rigut amb les actuacions dels companys i hem gaudit dels balls i les cançons. Sempre va bé canviar l' ambient d' estudi i tenir estones de diversió.

projecte de l' artista, Joan Capella

Dijous 10 d' octubre a l' hora de plàtica ( intercicles ) començarem a treballar l' artista. Ja us avançarem més informació

control català

Dijous 10 d' octubre farem control de català del tema 2. Repasseu tota la feina feta per tal que vagi bé.

jueves, 3 de noviembre de 2011

Sortida de tardor

Ja podeu veure les fotos de la sortida a la Fageda d'en Jordà, va ser molt i molt divertit!!! Mireu quines fotos més xules!!!









































viernes, 14 de octubre de 2011

Auditori

Dimecres 19  d' octubre  anirem a l' auditori a veure una obra de música que treballareu també a la classe a l' àrea de música.  Estigueu molt atents a tot el que  representin.

sortida

Dijous 20 d' octubre anirem de sortida a la Fageda d' en Jordà, aprofitant  l' any internacional dels boscos. També anirem a la coperativa i parlarem de l' elaboració dels iogurts. Sigueu molt puntuals a les 9 h del matí , ja que és una mica lluny.
Aprendrem i ens divertirem!

viernes, 30 de septiembre de 2011

Controls

La setmana vinent ja comencem els controls. No deixeu l' estudi per a l' últim dia. A veure si veiem tot el que sou capaços de fer.

Dimarts 4 d' oct. i dimecres 5, els d' Anglès.
Dijous 6, de Matem. T-1
Divendres 7 , de Medi T-1

Reunió de pares

Moltes gràcies a tots els pares que heu assistit a la reunió d' inici de curs convocada. Hem intentat sintetitzar tot el treball realitzat a l' escola : organització, objectius , projectes...
El grup de 6èA intentarem portar el curs el millor possible.

Recordeu d' anar portant les diferents circulars signades.

Inici de curs

Hem començat un nou curs, un curs molt especial per a vosaltres , l' últim any a l' escola. Us desitjo un bon curs i que la vostra empremta sigui especial i significativa.

jueves, 29 de septiembre de 2011

REUNIÓ DE PARES

Aquí us adjuntem el link per tal que pogueu visitar els pòsters que es van utilitzar a la reunió de pares realitzada ahir dijous.

REUNIÓ DE PARES